NE MOŽE DA SE SETI IMENA SVOJE ŽENE Bajden odgovorio na optužbe da je PRESTAR, pa POTKAČIO Trampa: Treba da vidite drugog tipa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 00:32

"NE MOŽE DA SE SETI IMENA SVOJE ŽENE" Bajden odgovorio na optužbe da je PRESTAR, pa POTKAČIO Trampa: Treba da vidite drugog tipa! (VIDEO)

Izbori za novog lidera SAD-a su sve bliže

Aktuelni predsednik SAD Džo Bajden i Donald Tramp, bivši šef države i njegov protivnik na predstojećim izborima, ne prestaju da šokiraju javnost tokom kampanje, pa su počeli da jedan drugome napadaju - godine.

Uzvraćajući paljbu na kritičare koji kažu da su njegove vlastite godine obaveza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na predstojećim izborima, 81-godišnji Bajden je rekao Setu Majersu: „Moraš da pogledaš drugog tipa“, misleći na 77-godišnjeg Trampa.

- Ima otprilike koliko i ja, ali ne može da se seti imena svoje žene - našalio se on, očigledno pozivajući se na epizodu tokom vikenda u kojoj je bivši predsednik greškom nazvao svoju suprugu Melaniju „Mercedes“ tokom komentara na CPAC-u.

Tokom intervjua u emisiji "Kasno u noć", Bajden je rekao da birači ne bi trebalo samo da razmatraju koliko je star kandidat, već i "koliko su stare njihove ideje".

Izvor: Srbija Danas/Blic/Dušan Stamenković/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.