NASTAVAK SEDNICE NARODNE SKUPŠTINE 18. MARTA: Razlog odlaganja konstituisanje i priprema za izbor nove vlade

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 23:49

NASTAVAK SEDNICE NARODNE SKUPŠTINE 18. MARTA: Razlog odlaganja konstituisanje i priprema za izbor nove vlade

Sednica će biti održana u Domu Narodne skupštine.

Nastavak Prve sednice Narodne skupštine Republike Srbije u Četrnaestom sazivu zakazan za sutra pomera se za ponedeljak, 18. mart, saopšteno je večeras iz Skupštine Srbije.

Sednica će biti održana, u Domu Narodne skupštine.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je ranije večeras da će sednica parlamenta zakazana za sutra biti odložena za tačno nedelju dana, kako bi se pripremili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbori potpredsednika, predsednika i svih skupštinskih odbora u skladu sa dobijenim glasovima na izborima.

Predsednik je rekao da se to radi kako bi se skupština sledeće nedelje u potpunosti konstituisala i pripremila za izbor nove vlade.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Vučić nije ponizio parlament time što je najavio otkazivanje nastavka konstitutivne sednice

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Mar.2024, 12:07

Premijerka u tehničkom mandatu Ana Brnabić izjavila je da nije tačno da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "ponizio" Skupštinu Srbije, time što je juče najavio da danas neće biti održan nastavak konstitutivne sednice parlamenta i da se njeno održavanje pomera za sedam dana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Zakazana sednica Skupštine na kojoj će se birati Ana Brnabić za predsednicu parlamenta

Izvor: Danas, 11.Mar.2024

Nastavak konstitutivne sednice Skupštine Srbije, u 14. sazivu, zakazan je za ponedeljak 18. mart, saopšteno je danas iz parlamenta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.