NASMEJAN I RASPOLOŽEN Abazović stigao u Herceg Novi - dočekali ga POLJUPCIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 21:37

NASMEJAN I RASPOLOŽEN Abazović stigao u Herceg Novi - dočekali ga POLJUPCIMA

Dritan Abazović, potpredsednik Vlade Crne Gore i prvi čovek URA, stigao je u štab stranke u Herceg Novom gde su danas održani lokalni izbori.

Abazović je stigao nasmejan i raspoložen, a ispred središta stranke sačekalo nekoliko glasača, među kojima i dve gospođe koje su ga poljubile i zagrlile.

Podsećamo, danas su u Herceg Novom održani lokalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbori na kojima je učestvovalo je pet koalicija i jedna lista, a pravo glasa imalo je nešto više od 25.500 birača koji su svoju buduću gradsku vlast birali na 51 biračkom mestu. URA Dritana Abazovića na ove izbore izašla je u koaliciji "Crno na bijelo – može bokeški" sa Bokeškim forumom, Inicijativom Bokobran, CIVIS-om i nestranačkim pojedincima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.