NADMAŠIO JE TUĐMANA! Hrvati OPLELI po Milanoviću: Usledile BURNE reakcije nakon ŠOK odluke hrvatskog predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 18:20

"NADMAŠIO JE TUĐMANA!" Hrvati OPLELI po Milanoviću: Usledile BURNE reakcije nakon ŠOK odluke hrvatskog predsednika

Drama u Zagrebu
Šok odluka da će predsednik Republike Zoran Milanović biti nosilac izborne liste SDP na predstojećim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, u sredu 17. aprila, i kandidat za premijera izazvala je brojne reakcije.
Opozicioni poslanik Bojan Glavašević je na društvenim mrežama kratko prokomentarisao Milanovićev izlazak na izbore porukom: "Andrej Plenković je gotov".
Lider SDP Peđa Grbin je na konferenciji za novinare saopštio je da će Milanović biti nosilac izborne liste u Prvoj izbornoj jedinici i kandidat za premijera.
Ova informacija došla je samo nekoliko sati nakon što je Milanović saopštio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se Milanovović: Biću nosilac liste SDP na izborima i kandidat za premijera

Izvor: Danas, 15.Mar.2024

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović objavio je danas da će biti kandidat opozicione Socijaldemokratske partije (SDP) za predsednika vlade na predstojećim parlamentarnim izborima 17. aprila. On će biti kandidat umesto predsednika SDP Peđe Grbina, objavljeno je danas u Zagrebu.

Nastavak na Danas...

Milanović otkrio kad će odstupiti s mjesta predsjednika

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2024

​Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović kandidovaće se na predstojećim izborima kao nosilac liste SDP-a, što su on i predsjednik SDP-a Peđa Grbin saopštili na konferenciji za novinare, a Milanović je najavio pobjedu i formiranje vlade nacionalnog spasa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.