Izvor: Scandal.rs, 03.Okt.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA SUĐENJU GORANU JEVITIĆU ISPLIVALI BOLESNI DETALJI ZLOSTAVLJANJA: Dečaka zatvorio u toalet, onda je počeo UŽAS

Goran Jevtić, koji je bio osuđen na deset meseci kućnog zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnim L. K. 15. juna 2014. godine, konačnom odlukom suda kaznu neće moći da služi u svom domu, već u zatvoru. Tužilaštvo je tako uspelo da se izbori da se okrivljenom preinači način izvršenja kazne u odnosu na prvostepenu The post NA SUĐENJU GORANU JEVITIĆU ISPLIVALI BOLESNI DETALJI ZLOSTAVLJANJA: Dečaka zatvorio u toalet, onda je počeo UŽAS appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goran Jevtić ide u zatvor zbog obljube maloletnika, ali i u registar pedofila

Izvor: Tracara.com, 03.Okt.2019

Glumcu Goranu Jevtiću, kojem je Osnovni sud u Somboru u martu izrekao prvostepenu presudu od 10 meseci kućnog zatvora, zbog optužbe da je obljubio šesnaestogodišnjaka L. K. iz ovog grada, kazna je preinačena u deset meseci zatvora u nekoj od kazneno-popravnih ustanova u Srbiji. Na prvostepenu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.