Izvor: Blic, 06.Nov.2023, 21:59

"NA IZBORE IDEMO SAMOSTALNO" Vuk Jeremić ekskluzivno za "Blic" TV o podelama u Narodnoj stranci i predstojećim izborima: "Nije postojalo razumevanje kod drugih stranaka da zajedničkim snagama nastupimo"

Narodna stranka na decembarskim izborima izlazi samostalno. Posle višenedeljnih pokušaja da se postigne dogovor među takozvanom državotvornom opozicijom, prošle nedelje je definitivno sve palo u vodu. O tome kako će na rezultat stranke uticati lomovi i podele koje su se dešavale u poslednjih nekoliko meseci i može li Narodna stranka sama preko cenzusa, večeras od 21h na Blic televiziji u emisiji "Jasno. kao dan!" govori Vuk Jeremić, prvi čovek Narodne stranke.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.