Murinjo: Ja sam idealni trener za Real

Izvor: Blic, 01.Sep.2010, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Ja sam idealni trener za Real

Novi trener Reala Žoze Murinjo tvrdi da zna kako da se izbori sa velikim pritiskom na klupi "kraljevskog" kluba.

Portugalac insistira na tome da je ovo potpuno nova situacija za Real jer u slučaju neuspeha, on neće morati da brine za angažman u nekom drugom velikom klubu.

"Moj trenerski profil je drugačiji od onih koje su Madriđani imali sve ove godine. Ukoliko stvari ne krenu pravim putem i dođe vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za odlazak, već sledećeg dana ću biti u novom klubu. Pritom, ne mislim na neki tim u domovini ili rodnom gradu, već u nekom od evropskih velikana", rekao je Murinjo.

"Specijalni" tvrdi da je on upravo zbog te ogromne doze samopouzdanja idealni trener za Real.

"Ta moja lična stabilnost je ono zbog čega mogu sa sigurnošću da kažem da sam idealan trener za Real jer se ne plašim neuspeha. 'Kraljevićima' je potrebna konstantnost i ja sam zato tu, a moji rezultati govore za mene. Naš zajednički projekat je još uvek u konstrukcionoj fazi", rekao je Murinjo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Murinjo zna znanje!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2010

Portugalski fudbalski stručnjak i novi trener madridskog Reala Žoze Murinjo, ističe da zna kako da se izbori sa velikim pritiskom na klupi "kraljevskog" kluba..."Moj trenerski profil je drugačiji od onih koje su Madriđani imali sve ove godine. Ukoliko stvari ne krenu pravim putem i dođe vreme za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.