Muamer Zukorlić glasao u Srebrenici! (FOTO)

Izvor: SandzakPress.net, 02.Okt.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muamer Zukorlić glasao u Srebrenici! (FOTO)

Srebrenica – Predsjednik Bošnjačke demokratkse zajednice (BDZ) Muamer Zukorlić glasao je danas na lokalnim izborima u BiH i to u Srebrenici. Prema prvim predviđanjima u Srebrenici će se voditi velika borba između dosadašnjeg bošnjačkog kandidata Ćamila Durakovića i srpskog kandidata Mladena Grujičića, koga su podržale sve srpske stranke. Zukorlić je još ranije u tekstu za Alo! rekao da se zbog dvojnog državljanstva legitimno nalazi na oba biračka spiska, u Srbiji i BiH. Građani >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Bosne i Hercegovine danas biraju nove opštinske i gradske odbornike, kao i načelnike opština i gradonačelnike u 141 lokalnoj zajednici, uključujući distrikt Brčko. (blic) Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Muamer Zukorlić glasao u Srebrenici! (FOTO)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

IZBORI U BIH: Muamer Zukorlić glasao danas u Srebrenici

Izvor: Kurir, 02.Okt.2016

...Prema predviđanjima u Srebrenici će se voditi velika borba između dosadašnjeg bošnjačkog kandidata Ćamila Durakovića i srpskog kandidata Mladena Grujičića, koga su podržale sve srpske stranke..Zukorlić je rekao da se zbog dvojnog državljanstva legitimno nalazi na oba biračka spiska,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.