Most podneo zahtev za raspuštanje Sabora

Izvor: Blic, 04.Maj.2017, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Most podneo zahtev za raspuštanje Sabora

Poslanički klub Mosta uputio je u sredu kasno uveče u saborsku proceduru predlog odluke o raspuštanju Hrvatskog sabora.

Kako javlja novinska agencija HINA politički sekretar Mosta Nikola Grmonja je izjavio da ovaj predlog, može u četvrtak biti povučen ako se pokaže da postoji nekakva saborska većina, i da te većine trenutno nema, kao i da je "premijer destabilizovao državu i srušio Vladu i da nema podršku Hrvatskog sabora".

On smatra da "agoniju" oko krize >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vlade ne treba produbljivati i da su novi izbori najpoštenije rešenje.

U Hrvatskom saboru se juče satima vodila burna rasprava o predlogu Socijaldemokratske partije za opoziv ministra Zdravka Marića koga opozicija optužuje da je kao bivši rukovodilac "Agrokora" bio u sukobu interesa u krizi koja potresa ovaj koncern a time i hrvatsku ekonomiju.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Most podneo zahtev za raspuštanje Sabora

Izvor: RTS, 04.Maj.2017

Klub poslanika Mosta uputio je u sredu, nešto pre ponoći, u saborsku proceduru predlog odluke o raspuštanju Hrvatskog sabora. Politički sekretar Mosta Nikola Grmoja rekao je da predlog može biti ubrzo povučen ako se pokaže da postoji saborska većina. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.