Momir Stojanović: Ovi izbori se siluju, ali smo prinuđeni da na njih izađemo

Izvor: Danas, 22.Maj.2020, 12:31

Momir Stojanović: Ovi izbori se siluju, ali smo prinuđeni da na njih izađemo

Ovi izbori se siluju, ali prinuđeni smo da na njih izađemo jer je naše da se borimo protiv evidentno loše vlasti, a vanparlamentarnim metodama ne možemo postići ništa, ocenjuje za Danas general Momir Stojanović, jedan od nosilaca liste koalicije Narodni blok, koju čine Nova Srbija, Narodni slobodarski pokret i više lokalnih udruženja građana.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Grupa građana generala Momira Stojanovića predala izbornu listu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Maj.2020

Šesta po redu opcija koja je predala listu za lokalne izbore 21. juna je Narodni blok - Iskreno za Niš, a predvodi je general Momir Stojanović, koji je označava kao "autentičnu nišku opoziju". Stojanović najavljuje liste i u opštinama Pantelej, Palilula i Medijana, smatra da Nišu treba autoritativan...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.