Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenci sa vjenčanja na glasanje

Koliko je Čečenima važno da ispune svoju građansku dužnost i da daju glas na izborima za predsjednika Rusije, najbolje pokazuje primjer tek vjenčanog mladog para koji je direktno sa slavlja otišao na biračko mjesto.

Samo što su rekli “sudbonosno da”, dvoje mladih Čečena zaputilo se u svečanom odijelu i vjenčanici na birališta.

Dok su mladoj pridržavali bidermajer, ona je ponosno, prvi put kao udata žena, glasala za prvog čovjeka Rusije, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su se ljudi koji su se zatekli na ovom biračkom mjestu šokirano fotografisali.

Koliko je glasanje važno za Čečene najbolje pokazuje to što je do podneva izašlo 40 odsto birača koje su do biračkih mjesta dovozili i autobusi.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.