Mirko Cvetković: Biće novca za predsedničke izbore

Izvor: Glas javnosti, 11.Apr.2012, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirko Cvetković: Biće novca za predsedničke izbore

BEOGRAD - Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da će Vlada u četvrtak na redovnoj sednici doneti odluku o izdvajanju 1,39 milijardi dinara za sprovođenje predsedničkih izbora 6. maja.

"Nikad se u istoriji nije desilo da izbori ne budu održani zbog novca", rekao je Cvetković novinarima u Beogradu na skupu o funkcionisanju tržišta hartija od vrednosti.

Premijer je kazao da nema dovoljno novca za >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << predsedničke izbore u budžetskoj rezervi za te namene, ali da će biti obezbeđen iz drugih budžetski stavki, ne precizirajući kojih.

"Građani ne treba da brinu da će biti problema u finansiranju predsedničkih izbora zbog toga što u budžetu nije bio planiran novac za te izbore", rekao je Cvetković.

Predsednički izbori će biti održani 6. maja, za kada su zakazani i parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.