Ministar bezbednosti BiH podneo ostavku u SDS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2017, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar bezbednosti BiH podneo ostavku u SDS

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić potvrdio je za RTRS pisanje medija da je na sednici prnjavorskog odbora Srpske demokratske stranke (SDS) podneo neopozivu ostavku u odboru i da, zbog tajkunizacije u SDS-u, odbija sve stranačke funkcije.

Navodi se da je na izbornoj sednici prnjavorskog SDS-a, na kojoj je Nemanja Vasić izabran za predsednika, birani su i članovi za Glavni odbor stranke, u kome imaju pravo na tri člana.

"Podneo sam ostavku na članstvo u Opštinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odboru i odbio da budem član u bilo kojem stranačkom organu zato što sam računao da će ovi izbori doneti osveženje. Međutim i dalje tajkuni i ljudi koji su iskoristili rat za šverc i bogaćenje ponovo ulaze u stranku", kazao je Mektić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MEKTIĆ PODNEO OSTAVKU U SDS: Neću funkciju u stranci tajkunia i ratnih profitera

Izvor: Kurir, 22.Maj.2017

...Navodi se da je na izbornoj sednici prnjavorskog SDS-a, na kojoj je Nemanja Vasić izabran za predsednika, birani su i članovi za Glavni odbor stranke, u kome imaju pravo na tri člana.."Podneo sam ostavku na članstvo u Opštinskom odboru i odbio da budem član u bilo kojem stranačkom organu zato...

Nastavak na Kurir...

Mektić podneo ostavku zbog "tajkunizacije"

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2017

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić potvrdio je za RTRS pisanje medija da je na sednici prnjavorskog odbora Srpske demokratske stranke (SDS) podneo neopozivu ostavku u odboru i da, zbog tajkunizacije u SDS-u, odbija sve stranačke funkcije...Navodi se da su na izbornoj sednici prnjavorskog SDS-a,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.