Ministar:Hrkalović nije uticala na izbore u Lučanima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2018, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar:Hrkalović nije uticala na izbore u Lučanima

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da prisustvo državne sekretarke u MUP-u Dijane Hrkalović u policijskoj stanici u Lučanima apsolutno nije uticalo na izbornu proceduru u toj opštini.

On je dodao da za to postoji više dokaza i kao primer naveo da nije bilo primedbi članova ni Dveri, ni Saveza za Srbiju, koji su pratili izbore.

"Nema primedbi u zapisnicima na biračkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mestima koji ukazuju da je bilo kršenja procedure", rekao je Stefanović povodom izjave lidera Dveri Boška Obradovića da "policija mora da bude narodna, ne partijska i da ne sme da utiče na izborne procese".

Kako kaže, politika Boška Obradovića, kao i Dragana Đilasa i Vuka Jeremića svodi se na "pretnje, prostačke uvrede, floskule".

"To je ista politika, isti ljudi, potpuno nevažno ko je frontmen", rekao je on i dodao da se njihova politika svela na napade na žene i da je pitanje samo koja žena će biti sledeća žrtva.

Naglasio je da su izbori u Lučanima, koji su održani u nedelju 16. decembra, bili "čisti i jasni", i da je SNS osvojila sedam puta više glasova od Saveza za Srbiju.

"To pokazuje da građani ne žele vulgarnost, upade u kuće, policijske stanice, pretnje, ponižavanja majki, sestara. To je politika koju Savez za Srbiju danas predstavlja. Nadam se da će sa tim prestati, jer nasilje je nešto što ne donosi nikome dobro", zaključio je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.