Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2024, 19:11

Milanović: Ovo je svojevrsni puč; Na kraju ću biti premijer, legalno

Hrvatski predsednik Zoran Milanović komentarisao je upozorenje ustavnog suda da ne sme da bude kandidat na parlamentarnim izborima i kandidat za premijera, kao ni da učestvuje u izbornoj kampanji na bilo koji način, porukom da je reč o svojevrsnom "puču" i najavio da sledi "vrsta svetog rata za opstanak".
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović: Ovo je svojevrsni puč, na kraju ću biti premijer, legalno

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2024

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović komentarisao je upozorenje ustavnog suda da ne smije da bude kandidat na parlamentarnim izborima i kandidat za premijera, kao ni da učestvuje u izbornoj kampanji na bilo koji način, porukom da je riječ o svojevrsnom "puču" i najavio da slijedi "vrsta svetog ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

"RIJEKE PRAVDE DOLAZE" Zoran Milanović koristio stihove Jure Stublića, oglasio se legendarni roker

Izvor: Blic, 19.Mar.2024, 12:24

Legendarni hrvatski roker Jure Stublić, čije stihove "Rijeke pravde" je u više navrata citirao predsednik Republike Zoran Milanović, najpre kada je u petak najavio učešće na predstojećim parlamentarnim izborima, izjavio je da nema ništa protiv toga, ali i da ga predsednik nije kontaktirao da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.