Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024, 15:59

Milanović: Doba Ive Sanadera bilo je doba nevinosti u odnosu doba Plenkovića

Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da bi najbolje bilo da parlamentarni izbori budu odmah, ali da premijer Andrej Plenković do smatra svojom prćijom. "Naši ljudi imaju pravo da znaju. Ja sam početkom kalendarske godine otklonio sve sumnje kad će biti izbori - u jesen, oktobar ili novembar", rekao je Milanović. Do tada će, kaže, biti malo povećanja plata, malo Stepinca, malo Blajburga. "Čekam još i to da se pojavi", rekao je Milanović novinarima u Zagrebu i dodao da su nacionalizam i šovinizam standardno utočište svih hulja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Milanović: Doba Ive Sanadera bilo je doba nevinosti u odnosu na doba Plenkovića

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2024

Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je da bi najbolje bilo da parlamentarni izbori budu odmah, ali da premijer Andrej Plenković to smatra svojom prćijom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.