Mihajlović: Izbori neće usporiti projekte

Izvor: RTS, 18.Jan.2016, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Izbori neće usporiti projekte

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja Zorana Mihajlović poručila je da vanredni republički izbori neće usporiti ili odložiti realizaciju važnih infrastrukturnih projekata u zemlji.
"Putevi i pruge i projekti se realizuju prema određenim ugovorima i oni ne poznaju izbore i vlade, već samo ljude koji ih realizuju", istakla je Mihajlović na biznis konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << NIN fokusa i Privredne komore Srbije "Srbija na novom putu svile - Kako uspešno poslovati sa NR Kinom".

Ona je, odgovarajući na pitanje da li raspisivanja vanrednih republičkih izbora mogu da uspore ili odlože projekte koje Srbija ima sa Kinom, istakla da je u interesu Srbije da ispoštuje svaki rok.
"Kada je reč o ovoj vladi, do sada nigde ništa nismo uradili van roka u prethodne dve godine i mogu da obećam da će tako biti i dalje", poručila je Mihajlovićeva.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.