Miha selektor, Deki se vraća

Izvor: TvojPortal.com, 01.Dec.2011, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha selektor, Deki se vraća

Izvor: pressonline
Nemanja Vidić i Dejan Stanković saopštili su da se povlače iz nacionalnog tima, međutim kod Stankovića postoje naznake da bi mogao da promeni odluku, kaže Karadžić. Siniša Mihajlović mi je rekao da bi mogao da bude selektor, ali o tome ko će voditi reprezentaciju odlučiće rukovodstvo FSS, koje će biti izabrano sledeće godine



Dejan Stanković će ponovo predvoditi „orlove"! Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << otkrio je posle jučerašnje sednice Izvršnog odbora da će izbori u našoj kući fudbala biti održani posle februara sledeće godine, da će tad biti izabran i novi selektor i da će taj stručnjak vrlo verovatno na raspolaganju imati i fudbalera Intera, koji se nedavno oprostio od nacionalnog tima!
- Pojedini igrači najavili su odlazak iz reprezentacije, a pojedini povratak. Znate da su Vidić i Stanković saopštili da se povlače, međutim kod Stankovića postoje naznake da bi mogao da se vrati u nacionalni tim - rekao je Karadžić.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

fudbalSrbijakaradzic

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.