Medvedev: Zapad testira istrajnost Rusije

Izvor: Vostok.rs, 15.Sep.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev: Zapad testira istrajnost Rusije

15.09.2014. -

Zapad sankcijama proverava istrajnost Rusije. U tom slučaju važno je ne podleći iskušenju lakih odluka, već nastaviti sa razvijanjem demokratskog procesa u društvu, izjavio je ruski premijer Dmitrij Medvedev.

Lider partije „Jedinstvena Rusija“ dotakao se i teme izbora. Po njegovom mišenju juče održani izbori pokazali su legalnost političkih procesa u RF. Medvedev je naglasio da su na prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << zajedničkom danu za glasanje na Krimu funkcionisale sve garancije, ustanovljene u ruskom Ustavu.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Dmitriy Astakhov    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MSP RF: Sankcije EU ometaju dijalog sa Ruskom Federacijom

Izvor: Vostok.rs, 15.Sep.2014

15.09.2014. -..Sankcijama Evropske unije znatno se ograničava mogućnost dijaloga sa Rusijom. Moskvi ne ostaje drugi izlaz osim primene dodatnih mera za zaštitu ruskih interesa. Ovo je izjavio zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Grigorij Karasin...Ranije je pomoćnik predsednika za ekonomska pitanja...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.