Mars u Lavu je krenuo po svoje ciljeve! Saznajte kako svaki znak treba da se izbori za SEBE!

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mars u Lavu je krenuo po svoje ciljeve! Saznajte kako svaki znak treba da se izbori za SEBE!

AUTOR: Lepotaizdravlje/M.M. DATUM I VREME: 15.07.2019. 12:55 Foto: Shutterstock, ilustracija Mars je ušao u znak Lava drugog jula i u ovde će boraviti do 18.avgusta. Energija je opuštenija, nema više velike napetosti, niti ključanja emocija. Sam znak Lava predstavlja kreativnost, decu, zabavu, ljubav…Lav je izuzetno ponosan znak pa ćemo tokom tranzita Marsa biti spremni da se borimo za svoje dostojanstvo, da branimo ono do čega nam je stalo, ali na jedan odmeren i konkretan način, bez >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << mnogo drame. HOROSKOP ZA 15. JUL Pretrpećete veliki stres na poslu, ali ne brinite! Posle toga stiže ZARADA o kakvoj mnogi sanjaju!   Lav je i kralj, hijerarhija, poštovanje iste. Ne može preko reda i ne možemo na “TI”. Mars je prodornost, akcija, pokret, inicijativa i vreme je da radimo i na svom imidžu… biće nam važno kakvu sliku šaljemo u javnost i slično. Ljubav je sada takođe prioritet. Ono što se dugi čekalo, sada može biti realizovano. Muškarci, koji nose simbliku Marsa, se trude da ostave najbolji utisak ali će takođe od svojih partnerki isto tražiti, jer Lav je glamur i sjaj. Ipak, ova planeta, pored proaktivnosti i želje za stalnim kretanjem, predstavlja i potencijalni konflikt. SA NJIMA VAS ČEKA NEZABORAVNA AVANTURA Zvezde ne greše! Baš ovaj znak horoskopa je NAJVEĆI ROMANTIČAR! Foto: Shutterstock, ilustracija U znaku Lava, sa autoritetima, nadređenima, očevima, supruzima, pa jeneophodan oprez, a dobrim delom njegovog tranzita ga prati retrogradni Merkur I jedna pogrešna reč izaziva haos. U svakom slučaju, Mars u Lavu je krenuo po svoje ciljeve, u zavisnosti od osobe do osbe, taj cilj je drugačiji. Ovnovima prolazi kroz peto polje i donosi priliku za novu ljubav, ali i sukob za emotivnim partnerom. Bikovima je u prirodnom četvrtom polju-idealan period za radove u domu. Blizancima je u trećem polju-oprez u saobraćaju i suzdržati se sarkastičnih opaski. SVE […] More
The post Mars u Lavu je krenuo po svoje ciljeve! Saznajte kako svaki znak treba da se izbori za SEBE! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.