Markinjos: Tite nas ujedinio

Izvor: N1 televizija, 27.Mar.2017, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markinjos: Tite nas ujedinio

Levi bek PSG-a Markinjos tvrdi da je Tite ujedinio tim Brazila i da je uspeo da se izbori sa egoima igrača u žutom.

"Selesao" je deklasirao Urugvaj sa 4-1 i sve je bliži plasmanu u Rusiju, ali ne raduje samo rezultat, već i fantastične partije Brazila.

"On je trener koji voli da pobedi, ali voli i da zna zašto je pobedio. Morate uvek da budete skromni i da poštuje protivnika i da poštujete svoj rad, da date sve od sebe. On nas uvek tera da budemo na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << najvišem mogućem nivou", rekao je Markinjos.

Tite je zamenio Dungu nakon ispadanja u grupnoj fazi Kopa Amerika, što je, zajedno sa porazom od Nemačke, verovatno bila jedna od najnižih tačaka u fudbalskoj istoriji Brazila.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.