Marjanović: Realno, možemo u plej of

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović: Realno, možemo u plej of

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Boban Marjanović uveren je da njegova ekipa može da se izbori za plej-of ukoliko zaigra kao na početku sezone.

Klipersi su u poslednjem meču izgubili od Toronto Reptorsa sa 121:103. Srpski centar je za nešto više od 16 minuta imao 10 poena (3/6 iz igre), 9 skokova, po dve asistencije i ukradne lopte.

- Dobro je, za sada ide sve kako treba, osim što smo izgubili - našalio se Marjanović u razgovoru za Srpsku televiziju u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Torontu.

- Nismo imali snage. Teško je igrati noć za noć. Promašili smo toliko zicera... Okrećemo se sledećoj utakmici. Nijedan protivnik nije lak.

Klipersi se sa skorom 29-25 nalaze na osmoj poziciji Zapada. Na pitanje očekuje li da se njegov tim izbori za plej-of, Bobi je odgovorio:

- Realno je čim smo tu. Trenutno smo osmi, i mislim da treba da se vratimo u vreme kad smo igrali kao tim i ništa nije isključeno.

Na kraju je srpski centar govorio i o narednim reprezentativnim akcijama.

- Bože zdravlja da idemo na Svetsko prvenstvo, pa da uradimo nešto.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.