Marinika Tepić i Vesna Rakić Vodinelić podnele ostavke u Novoj stranci

Izvor: Radio 021, 14.Apr.2018, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinika Tepić i Vesna Rakić Vodinelić podnele ostavke u Novoj stranci

Funkcionerka Nove stranke Vesna Rakić Vodinelić je na izbornoj konferenciji stranke, koja je danas održana, kazala da je podnela ostavku jer oseća odgovornost za katastrofalan rezultat na beogradskim izborima.

Rakić Vodinelić je navela da je lista "Da oslobodimo Beograd", oko koje su se za beogradske izbore okupile Demokratska stranka, Nova stranka, Socijaldemokratska stranka i Zelena ekološka partija – Zeleni, ostvarila loše rezultate zbog čega ona, kao nosilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << te liste oseća odgovornost.

Kako navodi Nova stranka, Rakić Vodinelić je kazala da njena ostavka ne znači i napuštanje stranke.

Ostavku u stranci podnela je i Marinika Tepić. Kako je navela na svom tviter profilu razlog je "nespremnost da se razume poruka birača na beogradskim izborima, preuzme odgovornost i promišljaju promene". Podnela sam ostavku u Predsedništvu @NovaStranka i poverenice za Vojvodinu.

Nespremnost da se razume poruka birača na Bg izborima, preuzme odgovornost i promišljaju promene, glavni su motivi.

Ne odustajem od politike, ona nije nečastan posao. Samo je nečasno zloupotrebljavaju.

— Marinika Tepić (@MarinikaTepic) April 14, 2018

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marinika Tepić podnela ostavku na funkcije u Novoj stranci

Izvor: N1 televizija, 14.Apr.2018

Funkcionerka Nove stranke Marinika Tepić saopštila je da je podnela ostavku u Predsedništvu te stranke i na funkciju poverenice za Vojvodinu..."Nespremnost da se razume poruka birača na beogradskim izborima, preuzme odgovornost i promišljaju promene, glavni su motivi", navela je Tepić na svom Tviter...

Nastavak na N1 televizija...

Vesna Rakić Vodinelić i Marinika Tepić podnele ostavke u Novoj stranci

Izvor: Danas, 14.Apr.2018

Funkcionerka Nove stranke Vesna Rakić Vodinelić je na izbornoj konferenciji stranke, koja je danas održana, kazala da je podnela ostavku jer oseća odgovornost za katastrofalan rezultat na beogradskim izborima. Članak Vesna Rakić Vodinelić i Marinika Tepić podnele ostavke u Novoj stranci se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.