Izvor: N1 televizija, 23.Nov.2017, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali snima spotove, ali nije u kampanji

Nije u kampanji i ne razmišlja o predstojećim izborima - tvrdi gradonačelnik prestonice dok se nižu spotovi u kojima Siniša Mali predstavlja svoje rezultate u Beogradu. Veliki broj profesionalno urađenih spotova koje je snimio od oktobra ne plaća, kaže, iz džepa poreskih obveznika već mu ih neke organizacije, kako kaže, snimaju besplatno.

Po ugledu na londonskog, beogradski gradonačelnik dao se u snimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << spotova u kojima svoje rezultate promoviše u visokoj rezoluciji i još boljoj produkciji. Katkad uz pomoć drona i najmanje dve kamere, od oktobra snimljeno je skoro 20 spotova.

Izvor: N1

Na pitanje N1 ko finansira spotove koji se gotovo svakodnevno pojavljuju na tviteru Grada Beograda, Mali je rekao: “Rade organizacije koje svoj novac i vreme doniraju kako bi se grad predstavio na pravi način.”

Na dodatno pitanje da li on autorima spotova ne plaća ništa, gradonačelnik je odgovorio: “Apsolutno ne.”

Reč je, dakle, o produkciji ljudi koje čist altruizam nagoni na snimanje gradonačelnika, dok sam tvrdi, nije u kampanji, već ne može zbog predstojećih izbora da obustavi svoje redovne aktivnosti. O drugom mandatu, kaže, ne razmišlja.

“Ma ja i ne razmišljam o tome, evo gledam vas i i iskreno vam kažem... Ma, ne razmišljam o tome”, poručuje Mali.

Politički analitičar Cvjetin Milivojević u izjvama gradonačelnika vidi alibi.

“Metla nogu na potegu pa sve veli neću, a na kuma namiguje da se kola kreću. Dakle, to nećkanje je stvaranje alibija za slučaj da ipak ne bude on kandidat za gradonačelnika”, smatra on.

Ko će biti kandidat SNS-a, ministar rada Zoran Đorđević odgovara kao da je u kvizu: “Osoba X”.

X, Y ili Z - sve nepoznate u jednačini zna samo Vučić, uveren je Cvjetin Milivojević. U potezu naprednjaka da, umesto o kandidatu, govore o timu, vidi mudru taktiku.

“Ja vidim da se dobar deo opozicije već ofirao, pa je čak došao u poziciju da se svađa ko će biti čiji kandidat, a da ne znaju ni kada će izbori biti, ko će koga podržati i kakve će se koalicije praviti. Prosto se karte toliko otvaraju da će Vučić imati poziciju pokeraša koji zapravo vidi sve karte druge strane”, kaže Milivojević.

A pobeda se u pokeru često dobija na blef, pa tako gradonačelnik Mali u spotu o senior karticama poručuje: “I sa toliko pogodnosti koje nudi senior kartica, razmiišljam i ja da se penzionišem. Vidimo se!”

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Mali tvrdi da ne razmišlja o novom mandatu

Izvor: N1 televizija, 23.Nov.2017

Nije u kampanji i ne razmišlja o predstojećim izborima - tvrdi gradonačelnik prestonice dok se nižu spotovi u kojima Siniša Malil predstavlja svoje rezultate u Beogradu. Veliki broj profesionalno urađenih spotova koje je snimio od oktobra ne plaća, kaže, iz džepa poreskih obveznika već mu ih...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.