Mali, možda, opet gradonačelnik?

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali, možda, opet gradonačelnik?

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da sa zadovoljstvom obavlja funkciju na kojoj je, a da li će se ponovo kandidovati na predstojećim izborima, kaže, ne zavisi od njega.

Foto: tanjug/ dimitrije goll/ bk

"To je pitanje koje ne zavisi od mene. Sa velikim zadovoljstvom radim svoj posao i obećanja koja smo dali jedno po jedno ispunjavamo", rekao je Mali novinarima, odgovarajući na pitanje da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će se opet kandidovati na gradskim izborima, prenosi Tanjug.

Gradonačelnik se sa novinarima i gradskim čelnicima provozao tramvajem povodom puštanja u saobraćaj Ruzveltove ulice, Trga Slavija i Bulevara oslobođenja i tokom vožnje odgovarao na pitanja.

"Ko vodi Beograd manje je važno od tima ljudi koji prate viziju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da grad Beograd bude bolje i lepše mesto za život", rekao je tom prilikom Mali.

Predsednik Srbije, a ranije premijer više puta je ponovio do sada da Siniša Mali više neće biti gradonačelnik, iako smatra da je odlično uradio posao i da ne vidi "nijedan neuspeh Malog".

"Ako vam je neuspeh to što je dug Beograda koji je bio 1,2 milijarde evra oboren na 650 miliona evra, onda vam čestitam", rekao je Vučić u više navrata i ponovio: "Nisam imao vremena i hrabrosti da se borim protiv mnogo novca koji je ušao iz inostranstva da bi srušili mene, a ne Sinišu Malog. Moja je greška i krivica i nadam se da ću nekad moću da se sa tim izborim".

Vučić Malom: "Park vju? Što tako?"

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.