Maler: Nisam oslobodio Trampa za opstrukciju pravde

Izvor: Večernje novosti, 24.Jul.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maler: Nisam oslobodio Trampa za opstrukciju pravde

Bivši specijalni savetnik Robert Maler odbacio je danas tvrdnje predsednika SAD Donalda Trampa da ga je njegova istraga oslobodila za opstrukciju pravde veznu za istragu o naporima Rusije da mu pomogne da pobedi na izborima 2016. godine Bivši specijalni savetnik Robert Maler odbacio je danas tvrdnje predsednika SAD Donalda Trampa da ga je njegova istraga oslobodila za opstrukciju pravde veznu za istragu o naporima Rusije da mu pomogne da pobedi na izborima 2016. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << godine. "Predsednik nije oslobođen krivice za dela koja je navodno počinio", izjavio je Maler na početku saslušanja u Kongresu, preneo je AP.PROČITAJTE JOŠ - Maler okončao istragu, da li Trampov tim prerano slavi? On je opisao napore ruske vlade da se umeša u američku politiku kao jedan od najozbiljnijih izazova za demokratiju sa kojim se sreo u svojoj višedecenijskoj karijeri, koja je ukljucivala upravljanje FBI-om nakon terorističkih napada 11. septembra. Demokrate se nadaju, navodi agencija, da će Malerovo svedočenje oslabiti Trampove izglede za reizbor. Republikanci su, za razliku od njih, odmah ustali u odbranu Trampa i kritikovali demokrate jer ga napadaju, ističći Malerov zaključak da nema dovoljno dokaza da se uspostavi kriminalna veza između Trampove kampanje i Rusije.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Maler: Nisam oslobodio Trampa za opstrukciju pravde

Izvor: B92, 24.Jul.2019

"Predsednik nije oslobođen krivice za dela koja je navodno počinio", izjavio je Maler na početku saslušanja u Kongresu, preneo je AP...Bivši specijalni savetnik Robert Maler odbacio je danas tvrdnje predsednika SAD Donalda Trampa da ga je njegova istraga oslobodila za opstrukciju pravde veznu za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.