Makron odbio bivšeg premijera

Izvor: Radio 021, 11.Maj.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makron odbio bivšeg premijera

Centristički pokret novog predsednika Francuske Emanuela Makrona predstavio je danas 428 kandidata za predstojeće parlamentarne izbore od kojih je 52 procenta novo u političkom svetu, a polovina su žene.

Pokret je odbio da kandiduje bivšeg premijera Manuela Valsa. Pokret je ponudu Valsa da bude njihov kandidat na parlamentarnim izborima odbio, ali je takođe saopštio da neće istaći ni protivkandidata u njegovoj izbornoj jedinici.

Makron je održao obećanje i polovinu kandidata za parlamentarne izbore čine pripadnici civilnog društva.

Autor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

OREVUAR VALS: Polovina Makronovih kandidata za poslanike su ŽENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2017, 01:06

Pokret "U Marš" odbio je danas ponudu Valsa da bude njihov kandidat na parlamentarnim izborima..Centristički pokret novog predsednika Francuske Emanuela Makrona predstavio je danas 428 kandidata za predstojeće parlamentarne izbore od kojih je 52 procenta novo u političkom svetu, a polovina su žene,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.