Izvor: Istinomer.rs, 13.Mar.2024, 17:49

Makedonski recept za izborni inženjering: Vlast u Srbiji prepisala kako smestiti 50 birača u 40 kvadrata

U stanu od 40 kvadrata prijavljeno 50 birača. Građani susedne države dovezeni autobusima na glasačka mesta, ne znaju posle glasanja na koju stranu treba da krenu. Na pitanje novinarke gde žive, znaju opštinu, ali ne znaju adresu, niti gde im se ulica iz lične karte nalazi. Performansi na ulici, prisluškivani razgovori, međunarodna istraga, novi izbori. Sve zvuči tako poznato, ali ne govorimo o Srbiji nakon izbora 2023. godine, već su ovo izvodi iz medijskih objava u Severnoj Makedoniji - pre više od osam godina.
The post Makedonski recept za izborni inženjering: Vlast u Srbiji prepisala kako smestiti 50 birača u 40 kvadrata appeared first on Istinomer.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Istinomer.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.