Makedonija: Danas i 38 stepeni, u nedelju - ko zna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonija: Danas i 38 stepeni, u nedelju - ko zna

SKOPLJE - Dok meteorolozi najavljuju da će danas temperatura u Đevđeliji, gradu na jugu Makedonije, dostići 38 stepeni Celzijusovih, izborna trka ne jenjava.

Skopski list "Večer, na naslovnoj stranici objavljuje da su se juče u Skoplju, u kome je izmerena temperatura 34 stepena, dogodila četiri moždana udara, nekoliko infarkta i kolabiranja zbog visokih temperatura.

S druge strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izbori su u nedelju, 1. juna i pristalice koalicije Sunce, koju predvodi SDSM su sinoć održale veliki miting za Makedoniju u EU.

Ova kampanja će ostati upamćena kao jedna od onih u kojima je bila najveća tenzija, čak i ubistava, terorističkih napada i najdubljih podela u biračkom telu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na jugu Makedonije temperature do 38 stepeni

Izvor: Mondo, 28.Maj.2008

Meteorolozi su najavili da će u sredu temperatura u Đevđeliji, gradu na jugu Makedonije, dostići 38 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.