MUP: Policija maksimalno profesionalno radi svoj posao

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Dec.2018, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Policija maksimalno profesionalno radi svoj posao

Pripadnici policije maksimalno profesionalno rade svoj posao i nikome neće dozvoliti da krši zakon, a pogotovu ne onima koji su i danas nasrtali na žene i novinare u opštini Lučani, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Nakon završetka izbornog procesa MUP će obavestiti javnost o svim dešavanjima u opštinama u kojima se danas održavaju lokalni izbori, navodi se u saopštenju.

MUP je ranije danas saopštio da je Policijskoj stanici >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Lučani dvoje građana prijavilo da su prilikom dolaska na biračko mesto broj 25 u Kotraži, napadnuti od strane njima nepoznatog lica, policija je identifikovala i ustanovila da se radi o B.P. (37) iz Prijepolja

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović rekao je danas u Lučanima da je policija privela predsednika Izvršnog odbora Dveri i šefa Izbornog štaba Saveza za Srbiju u Lučanima Borka Puškića.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

MUP: Identifikovan napadač na birače u Kotraži

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2018

Pripadnici policije identifikovali su 37-godišnjeg B.P. iz Prijepolja kao osobu koja je danas na biračkom mestu u Kotraži, u opštini Lučani, napala dvoje građana koji su došli da glasaju na lokalnim izborima...Kako je objavljeno na sajtu MUP-a, Policijskoj stanici Lučani je od strane dvoje građana...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.