MORALES UBEDLJIVO POBEDIO NA IZBORIMA U BOLIVIJI: Osvojio je 47,07 odsto glasova, a već su se pojavile tvrdnje da su izbori namešteni! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Okt.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORALES UBEDLJIVO POBEDIO NA IZBORIMA U BOLIVIJI: Osvojio je 47,07 odsto glasova, a već su se pojavile tvrdnje da su izbori namešteni! (VIDEO)

Predsednik Bolivije Evo Morales ubedljivo je pobedio u prvom krugu predsedničkih izbora, osvojivši 47,07 glasova, dok je bivši predsednik Karlos Mesa dobio 36,51 odsto glasova, pokazuju konačni rezultati glasanja izbornog odbora Bolivije.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Morales ubedljivo pobedio u prvom krugu, pojavile se tvrdnje da su izbori namešteni

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2019

Predsednik Bolivije Evo Morales ubedljivo je pobedio u prvom krugu predsedničkih izbora, osvojivši 47,07 glasova, dok je bivši predsednik Karlos Mesa dobio 36,51 odsto glasova, pokazuju konačni rezultati glasanja...Medjutim, pojavile su se tvrdnje da su izbori namešteni jer je prebrojavanje glasova...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.