MI IMAMO SAMO JEDNOG PROTIVNIKA A TO JE MAFIJA Bliže se IZBORI, Bečić najavljuje rat protiv kriminala

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 17:28

"MI IMAMO SAMO JEDNOG PROTIVNIKA A TO JE MAFIJA" Bliže se IZBORI, Bečić najavljuje rat protiv kriminala

U nedelju se održavaju parlamentarni izbori u Crnoj Gori.

Nosilac liste i lider koalicije "Hrabro se broji" Aleksa Bečić tvrdi da nikad nisu koristili crkvu, naciju i vjeru da bi dolazili do procenta i mandata.

 Ova koalicija ima samo jednog neprijatelja, a to je mafija. Moj poziv je svim ljudima u Zeti, da nas ne sukobljavaju, da nas ne svađaju, da nas ne dele. Mi nemamo političke protivnike u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zeti. Mi imamo jednog jedinog protivnika u Crnoj Gori i u Zeti, a to je mafija i to su političke sluge i podanici mafije.

Hrabro smo brojali za sve ove godine i nastavićemo hrabro da brojimo, jer i Zeta se uzdiže i Crna Gora se miri samo kada donesete dobro svima - poručio je Bečić.

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović poručio je da će 44. Vlada imati razvojne projekte za Zetu.

- Nisam siguran da politički konkurenti koalicije koju predvodi Aleksa Bečić imaju program, a i plan za razvoj Crne Gore u budućem periodu. Ja sam siguran da će koalicija "Hrabro se broji" biti noseći stub naredne Vlade i da ćemo iskoristiti sve svoje kapacitete, kao i ljudske koje imamo i kontakte koje imamo da napravimo sjajne stvari.

Nastavljamo što se kaže "u šestoj brzini", 13 je ovoga puta srećan broj za cijelu Crnu Goru - zaključio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.