Izvor: Blic, 06.Dec.2020, 12:29

"MADUROVA PREVARA" Građani Venecuele izlaze na izbore: Opozicija ih bojkotuje, a vlast želi da preuzme Kongres

Građani Venecuele danas izlaze na izbore za Kongres, ali bez učešća opozicije i uz brojne kritike sa zapada u kojima se ovi izbori nazivaju "prevarom predsednika Nikolasa Madura" preko koje nastoji da izvrši preuzimanje Kongresa, poslednje preostale institucije koja nije pod kontrolom vladajući socijalista.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gradjani Venecuele biraju parlament, izvesna pobeda Madura

Izvor: Beta, 06.Dec.2020

Gradjani Venecuele danas glasaju na parlamentarnim izborima koji će socijalističkom predsedniku Nikolasu Maduru gotovo izvesno omogućiti kontrolu nad Kongresom, jedinom preostalom nezavisnom institucijom u državi, ali mu neće pomoći da popravi imidž ni u zemlji ni u inostranstvu.Maduro, kome su...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.