M. Djordjević sa opozicijom u Negotinu: Mafija se ne može pobediti na izborima

Izvor: Beta, 09.Okt.2021, 17:39

M. Djordjević sa opozicijom u Negotinu: Mafija se ne može pobediti na izborima

Predsednik pokreta Oslobodjenje Mladjan Djordjević izjavio je danas u Negotinu, na sastanku sa lokalnim predstavnicima opozicionih stranaka koje bojkotuju izbore za tu lokalnu samoupravu, da se "mafija ne može pobediti na izborima".Na lokalne izbore zakazane za 17. oktobar neće izaći Demokratska stranka, Stranka slobode i pravde, Srpski pokret Dveri, Socijaldemokratska stranka, kao ni lokalni pokreti."Opštinski odbori opozicije iz Negotina pravilno su identifikovali sve razloge zašto na lažne Vučićeve izbore ne treba nigde izaći. Kupovina glasova, medijski mrak, pritisci, ucene i pretnje nisu nešto što se dešava samo ovde, već u celoj Srbiji", rekao je Djordjević, a saopštilo je Oslobodjenje.On je upitao beogradske centrale opozicionih stranaka zašto ne donesu sličnu odluku, "zašto žmure i prave se ludi, Dveri, SSP ili DS u Beogradu"."Da li se nešto drugačije dešava u Somboru, Kragujevcu, Beogradu ili Sokobanji? Svuda naprednjaci primenjuju iste metode ucena, kradje i lažiranja izbora. Neka Djilas, Boško i Lutovac poslušaju svoje lokalne odbore", naglasio je Djordjević.On je dodao da je izlazak na izbore "samo davanje legitimiteta vlasti Srpske napredne stranke (SNS)"."Izlaskom na izbore pristajete na njihova pravila i na njihov rezultat. Tu nikada nećete postići nikakvu promenu, jer mafija nikada neće organizovati izbore koje može da izgubi", istakao je on.//
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Boško Obradović: Izlazimo na izbore jer nam je dosta zamajavanja

Izvor: Danas, 10.Okt.2021, 13:20

Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je pokret doneo odluku o izlasku na izbore jer im je dosta zamajavanja i od strane vlasti i od strane opozicije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.