Lutovac o Udruženoj opoziciji: Transformacija u delovanju, krajnji ciljevi opozicije ostaju isti

Izvor: Beta, 17.Avg.2020, 12:27

Lutovac o Udruženoj opoziciji: Transformacija u delovanju, krajnji ciljevi opozicije ostaju isti

Prerastanje Saveza za Srbiju u Udruženu opoziciju Srbije predstavlja samo transformaciju u delovanju kroz koju će svaka stranka tog bloka u ideološko-programskom smislu da se fokusira na svoje birače a gde krajni ciljevi i dalje ostaju vladavina prava, slobodni mediji i slobodni i pošteni izbori, izjavio je danas predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac.On je ocenio da je SzS "do kraja ogolio autoritarni karakter vlasti u Srbiji" i učinio da opozicija postane "nezaobilazan" faktor u razgovorima sa predstavnicima medjunarodne zajednice."Sada se lestvica podiže na viši nivo. Većina gradjana je nezadovoljna stanjem u Srbiji i smatramo da ćemo transformacijom delovanja privući veći broj tih gradjana", kazao je Lutovac na konferenciji za novinare u Beogradu.Dodao je da će svaka stranka u okviru Udružene opozicije Srbije prvenstveno da se obraća svojim biračima što će kako je ocenio, omogućiti i jačanje ukupne opozicije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lutovac o Udruženoj opoziciji: Transformacija u delovanju

Izvor: Beta Video, 17.Avg.2020

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac ocenio je da je SzS ``do kraja ogolio autoritarni karakter vlasti u Srbiji`` i učinio da opozicija postane ``nezaobilazan`` faktor u razgovorima sa predstavnicima medjunarodne zajednice. ``Sada se lestvica podiže na viši nivo. Većina gradjana...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.