Lokalni izbori u Boru: Birališta otvorena na vreme

Izvor: BKTV News, 04.Mar.2018, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalni izbori u Boru: Birališta otvorena na vreme

U opštini Bor danas se održavaju redovni lokalni izbori, a sva biračka mesta otvorena su na vreme, jutros u sedam sati.

"Biračko mesto je otvoreno u 7 časova, a na ovom biračkom mestu je upisano 954 građana sa pravom glasa", izjavio je Zoran Raspopović, predsednik Biračkog odbora na izbornom mestu br. 13 Bor (MZ Rudar).

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << IZBORI U BEOGRADU IZ MINUTA U MINUT: Otvorena birališta, evo koji političar je prvi glasao (FOTO)

Birači mogu da glasaju na 47 izbornih mesta, a prema biračkom spisku, pravo da izađe na glasanje u Boru ima 43.261 glasač.

Oni mogu da glasaju za jednu od osam političkih opcija, partija, koalicija i grupa građana, čije je liste proglasila Opštinska izborna komisija u propisanom roku.

Bira se 35 odbornika.

Od osam proglašenih izbornih lista, samo dve su kompletne, sa punim brojem odbornika.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Birališta u Boru otvorena na vreme, bira se 35 odbornika

Izvor: Blic, 04.Mar.2018

U opštini Bor danas se održavaju redovni lokalni izbori, a sva biračka mesta otvorena su na vreme, jutros u sedam sati. Birači mogu da glasaju na 47 izbornih mesta, a prema biračkom spisku, pravo da izađe na glasanje u Boru ima 43.261 glasač...Oni mogu da glasaju za jednu od osam političkih opcija,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.