Ljubomir T. Grujić: BOJKOT protivustavnih izbora!

Izvor: KMnovine.com, 27.Okt.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubomir T. Grujić: BOJKOT protivustavnih izbora!

Za ovu vlast sledeći izbori su ili potpuno zavladati ili propasti, a za Srbiju su potpuno propasti ili zaustaviti propadanje i otvoriti mogućnosti za oporavak, sledstveno, navodi dr Ljubomir T. Grujić, prenose KM Novine.

















Piše: dr Ljubomir T. Grujić



Zato će vlast da primeni sva joj raspoloživa sredstva i primeniće sve moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << metode i načine da proglasi veoma ubedljivu pobedu. Diskreditovanje u javnosti svakoga ko bi joj smetao je samo jedan od blažih postupaka vlasti.

Izraz "Bojkot izbora" je pogrešan. Treba da se govori "Bojkot uzurpatora koji raspisuju i sprovode izbore po protivustavnim zakonima", ukratko:

"BOJKOT PROTIVUSTAVNIH IZBORA"!

Ciljevi bojkota:
NARODNA SKUPŠTINA DA USKLADI S USTAVOM ZAKON O IZBORU NARODNIH POSLANIKA i ZAKON O IZBORU PREDSEDNIKA REPUBLIKE I DA RASPIŠE I SPROVEDE IZBORE ZA NARODNE POSLANIKE I PREDSEDNIKA REPUBLIKE PO TIM ZAKONIMA USKLAĐENIM S USTAVOM.
SVIM UČESNICIMA NA IZBORIMA ZA NARODNE POSLANIKA I ZA PREDSEDNIKA REPUBLIKE DA BUDU OBEZBEĐENE ISTE MOGUĆNOSTI U PREDIZBORNOJ KAMPANjI.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Televizija #N1 #protest #novinari #režim #fantomi #leci #letak #Kosovo #Metohija #Izdaja #oktobar #Beograd #Srbija #Separatisti   #kmnovine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.