Lider ekstremne desnice u Francuskoj rekao da nije pogođen izjavom Mbapea

Izvor: Danas, 18.Jun.2024, 16:21

Lider ekstremne desnice u Francuskoj rekao da nije pogođen izjavom Mbapea

Žordan Bardela, predsednik francuske ekstremno desničarske stranke Nacionalno okupljanje, koja je nedavno osvojila najviše glasova na izborima u Francuskoj za Evropski parlament, izjavio je danas da nije pogođen izjavom kapitena francuske reprezentacija Kilijana Mbapea koji je rekao da je protiv ekstrema i ideja koja izazivaju podele.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lider desnice u Francuskoj: Nisam pogođen izjavom Mbapea, malo neprijatno da sportisti morališu

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2024

Žordan Bardela, predsednik francuske ekstremno desničarske stranke Nacionalno okupljanje, izjavio je da nije pogođen izjavom kapitena francuske reprezentacija Kilijana Mbapea.

Nastavak na Radio 021...

Lider francuske krajnje desnice dao direktan odgovor da li bi Ukrajini isporučio rakete velikog dometa

Izvor: Danas, 19.Jun.2024, 15:37

Lider francuske stranke krajnje desnice Nacionalno okupljanje Žordan Bardela izjavio je danas da podržava pravo Ukrajine da se brani od Rusije, ali da, ukoliko bude izabran za predsednika vlade, neće isporučiti Kijevu rakete velikog dometa koje bi omogućile udare na teritoriji Rusije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.