Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Sep.2023, 10:12

Lazović: „Dogovor za pobedu“, imamo šansu i na parlamentarnim izborima

Opozicione stranke koje učestvuju u organizaciji protesta "Srbija protiv nasilja" potpisaće danas sporazum pod nazivom „Dogovor za pobedu“, a koji je, kako je u emisiji "Iza vesti" rekao poslanik "Zeleno-levog kluba" Radomir Lazovič, osnovni dogovor pre nego što se uđe u konkretne dogovore o koalicijama i izlasku na izbore.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"MOŽDA ĆEMO IZAĆI U JEDNOJ KOLONI NA IZBORE" Deo opozicije potpisao "Dogovor za pobedu": Tražimo hitne vanredne beogradske i parlamentarne izbore

Izvor: Blic, 21.Sep.2023

Deo opozicionih stranaka, koje su tehnički organizatori protesta "Srbija protiv nasilja" potpisale su danas u Skupštini Srbije "Dogovor za pobedu".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.