Laporta otkrio istinu o Mesiju, da je prihvatio nemoguću sumu, istorija fudbala bi bila drugačija! Šta se desilo?

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020, 13:25

Laporta otkrio istinu o Mesiju, da je prihvatio nemoguću sumu, istorija fudbala bi bila drugačija! Šta se desilo?

Kandidat za predsednika Barselone se obratio javnosti.

Poznati španski političar Žoan Laporta i zvanično se uključio u trku za predsednika Barselona na izborima koji će se održati u martu.

Laporta je ovu funkciju vršio od leta 2003. do leta 2010. godine baš u periodu kada je sadašnji kapiten Leo Mesi stekao fudbalsko ime.

Jedan od kandidata za funkciju prvog čoveka katalonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << giganta se prisetio 2006. godine kada je nekadašnji vlasnik Intera Masimo Morati došao u Barselonu po Mesija.

"Morati je 2006. godine došao kod mene sa 250 miliona evra ne bi li potpisao Mesija. Rekao sam mu ne" - prisetio se Laporta trenutka od pre 14 godina.

Dodao je da nikad neće zaboraviti momenat kada je 20-godišnjem Mesiju saopštio da mu se sprema kapitenska traka i dres sa brojem 10.

"Nikada neću zaboraviti kako su izgledale njegove oči kada sam mu to rekao" - prisetio se Laporta.

Istakao je da se kandidovao za predsednika zbog ljubavi prema klubu te da poseduje pripremu, iskustvo i neophodnu posvećenost za promene koje su klubu neophodne.

"Imamo plan. Plan je da se radi" - naglasio je Laport, koji se ovog ponedeljka zvanično obratio javnosti.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.