LUDILO U ALBANIJI! Potukle se Ramine i Bašine pristalice, sevali i pištolji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 21:35

LUDILO U ALBANIJI! Potukle se Ramine i Bašine pristalice, sevali i pištolji (VIDEO)

Birališta su zatvorena u 19h.

Jedna osoba je uhapšena, a za dve se još traga nakon što su pretukle jednog građanina i pretile mu pištoljem u albanskom gradu Tropoja tokom današnjih parlamentarnih izbora, javlja Egzit njuz.

Kako navodi albanski portal, pozivajući se na "Juronjuz", napadači su iz opozicione Demokratske partije Ljuljzima Baše, a pretučeni građanin je član Socijalističke partije dosadašnjeg premijera Edija Rame. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sva birališta na parlamentarnim izborima u Albaniji zatvorena su večeras u 19 časova, javlja Egzit njuz.

Oko 3,6 miliona građana Albanije sa pravom glasa biralo je danas poslanike, koji će ih u naredne četiri godine predstavljati u albanskom parlamentu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BAŠA PROGLASIO POBEDU OPOZICIJE NA IZBORIMA U ALBANIJI: Verujem da će komesari okončati proces brojanja sa strpljenjem, na osnovu zakona

Izvor: Blic, 25.Apr.2021

Lider albanske opozicione Demokratske partije Ljuljzim Baša progalsio je večeras pobedu opozicije na parlamentarnim izborima u Albaniji, samo dva sata nakon što je okončan proces glasanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.