Izvor: Kurir, 04.Dec.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LISTA KANDIDATA ZA PREDSEDNIKA HRVATSKE: Evo ko bi sve na Pantovčak, a konačan spisak biće objavljen u četvrtak!

Državna izborna komisija (DIP) Hrvatske je do ponoći, kada je istekao rok za predaju, primila 12 potencijalnih kandidatura za predsednika države, a zvanična lista kandidata biće objavljena najkasnije u četvrtak.Kandidature za izbore 22. decembra predali su aktuelna predsednica i kandidatkinja vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Kolinda Grabar-Kitarović i kandidat Socijaldemokratske partije (SDP) i bivši premijer Zoran Milanović.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KOLINDA ZAPOČELA KAMPANJU U RODNOM GROBNIKU: Održala je govor, a onda sa sviračima zapevala Tompsonovu pesmu!

Izvor: Kurir, 05.Dec.2019, 10:54

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović započela je svoju kampanju u sredu kasno uveče u Grobniku. Iako će formalno kampanja započeti tek nakon što DIP objavi listu kandidata za predsednika Republike, a što će se dogoditi u četvrtak u podne, Grabar-Kitarović odlučila je krenuti malo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.