Kup Azije: Japan i Australija za trofej (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Jan.2011, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Azije: Japan i Australija za trofej (VIDEO)

Japan je posle izuzetno zanimljivog duela sa Južnom Korejom uspeo da izbori plasman u finale Azijskog kupa, dok je Australija imala znatno lakši posao u meču sa Uzbekistanom.

Susret dve najkvalitetnije reprezentacije iz Azije pripao je Japancima, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Regularni tok meča završen je 1:1, dok je posle produžetaka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na semaforu stajalo 2:2. Igrači koje sa klupe predvodi italijanski stručnjak Alberto Zakeroni bili su skoncentrisaniji prilikom penala - 3:0.

Tako to rade Saudijci - drugi deo

Tako to rade Saudijci...

Saudijci imaju svog Stojkovića

Južna Koreja je povela golom Sung Kija u 23. minutu (iz penala), a 13

minuta kasnije Japanci su izjednačili preko Rijučija Maeda.

Do potpunog preokreta selekcija Japana došla je u sedmom minutu prvog produžetka pogotkom Hadžimea Hosoge, ali je u poslednjim trenucima

drugog produžetka izjednačio Džae-Von Hvang.

Spektakl u Kataru na otvaranju Azijskog kupa (FOTO)

Ronaldinjo pogađa i nemoguće! (VIDEO)

Ispostavilo se da je on tako samo odložio poraz svoje ekipe, čiji fudbaleri su promašili prve tri serije penala.



U drugom polufinalu nije bilo ni približno neizvesno. Australija je slavila protiv Uzbekistana sa 6:0 (2:0). Strelci za "kengure" bili su Kjuel, Ognjenovski, Karne, Emerton, Valeri i Kruz.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.