Kućni video Dženifer Lopez uskoro na internetu

Izvor: Blic, 29.Maj.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kućni video Dženifer Lopez uskoro na internetu

Dženifer Lopez izgubila je sudsku bitku kojom je pokušala da zaustavi objavljivanje kućnog videa koji je snimila sa svojim prvim suprugom.

Bivši suprug pop zvezde, Ohani Noe, na sudskom procesu koji je trajao godinama, uspeo je da se izbori za pravo na objavu snimka i namerava da to uskoro i učini.

Iako je Lopezova godinama uspevala da drži film u tajnosti, pozivajući se na ugovor koji je potpisala s >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Noem i kojim se on obavezao na diskreciju.

Tim njegovih zastupnika na kraju je pronašao rupu u ugovoru, u kome navodno ne stoji zabrana da proda snimak.

Lopez i Noa venčali su se 1997. i razveli 1998. godine. Na snimku pod nazivom "How I Married Jennifer Lopez: The J.Lo and Ojani Noa Story” ima i nekih momenata kojima se pevačica ne ponosi. Zvezda je navodno pred kamerom pozirala oskudno odevena u lascivnim pozama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uskoro kućni video Dženifer Lopez

Izvor: S media, 29.Maj.2011

Posle višegodišnjeg parničenja bivši muž Dženifer Lopez ostvario je ekskluzivno pravo da objavi video snimak u kome je glavna akterka Džej Lo...Bivši suprug pop zvezde, Ohani Noe, je ovakvom sudskom presudom dobio dozvolu za objavu snimka i on će to uskoro i da uradi, prenosi Blic...Lopezova...

Nastavak na S media...

"Kućni video" Dženifer Lopez - uskoro?

Izvor: TimockeVesti.net, 29.Maj.2011

Bivši muž glumice i pevačice objaviće njihov privatni snimak, piše američka štampa. ...Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Uskoro kućni video Dženifer Lopez

Izvor: CrveniTepih.com, 30.Maj.2011, 00:21

Ohani Noa, sa kojim je Dženifer Lopez bila godinu dana u braku krajem devedesetih, dobio je sudsku bitku i dozvoljeno mu je da objavi gomilu privatnih video snimaka Lopezove iz vremena dok su bili u braku. Noa je američkim tabloidima otkrio da ima provokativne snimke na kojima mu Lopezova pozira 'oskudno...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.