Krupna korupcija uskoro pred sudom?

Izvor: S media, 02.Jun.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krupna korupcija uskoro pred sudom?

Republički javni tužilac Slobodan Radovanović izjavio danas da je država sposobna da se do kraja izbori s koprupcijom i da se u najskorije vreme mogu očekivati značajni i krupni predmeti.

"Akcije su stalno u toku. Javnost može da očekuje, kako je najavio ministar unutrašnjih poslova Srbije, u najskorije vreme značajne i krupne predmete", rekao je Radovanović novinarima. On je naglasio da Tužilaštvo nije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u stanju da se samo izbori s korupcijom, kao ni sama policija, ali da je država sposobna i da će to raditi do kraja. "Tužilaštvo s policijom mora da ispuni svoj zadatak. To je naša velika obaveza i velika odgovornost", kazao je Radovanović i dodao da će on u slučaju neuspeha snositi odgovornost.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.