Krkobabić: Vlada će izdržati mandat

Izvor: B92, 10.Jun.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: Vlada će izdržati mandat

Jagodina -- Potpredsednik Vlade Jovan Krkobabić ocenio u Jagodini da Vlada ima rezultate, osmišljeno pristupa problemima i da nema razloga da ne izdrži ceo mandat.

Izbori pre proleća bili bi bespotrebni troškovi i velika šteta, u ovoj krizi, za građane i državu, ali, ako se svi slože, koalicija SPS, PUPUS, JS je spremna sutra za izbore, ali mislim da nije racionalni ni mudro da se održe pre proleća, objasnio je Krkobabić.

"Koalicija SPS, PUPS, JS je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čvrsta, ne postoji opasnost da se raspadne, a pred izbore, kada dođe taj aktuelni trenutak, sešćemo, kao koalicioni partneri i odgovorni ljudi i dogovoriti se oko određenih principa, a ako su neke promene nastale, rešićemo ih", rekao je Krkobabić, učestvujući kasno sinoć u emisiji jagodinske televizije "Palma plus".

To važi i za odnose sa "velikom koalicijom" sa kojom smo na vlasti, dodao je on i ocenio da "koalicija koja postoji, koja je na vlasti, uz male promene, će vladati i sledeći mandat".

Krkobabić procenjuje da će koalicija SPS, PUPS, JS na sledećim izborima, "osvojiti oko 15 procenata" glasova i istakao da je reč o koaliciji sa naglašenim socijalnim programom i koja se zalaže za modernu socijanu državu po uzoru na najrazvijenije zemlje Evrope.

"Naš program je prihvaćen i ne negiraju ga ni opozicioni partneri", rekao je Krkobabić i istakao da je rejting koalicije u stalnom porastu, što pokazuju i lokalni izbori na kojima redovno osvaja najviše glasova.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krkobabić: Vlada ima rezultate

Izvor: S media, 10.Jun.2011

Vlada ima rezultate, osmišljeno pristupa problemima i nema ni jednog razloga da ne izdrži ceo mandat, izjavio potpredsednik Vlade Jovan Krkobabić. ..Potpredsednik Vlade i predsednik Partije udruženih penzionera Srbije (PUPUS) Jovan Krkobabić ocenio je u Jagodini, da Vlada ima rezultate, osmišljeno...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.