Kristijano podelio svlačionicu?! Ovo su dva klana!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano podelio svlačionicu?! Ovo su dva klana!

Proradila sujeta, tim podeljen, igrači jasno zauzimaju stav gledajući svoj interes. Ko će se suprotstavili najboljem?

Problemi se gomilaju u svlačionici Reala, u centru pažnje je Kristijano Ronaldo.

Verovatno pogađate, tim se podelio na klanove, a "mladim lavovima" smeta ponašanje Ronalda kao i neki Zidanovi izbori.

Utakmica u nedelju pokazala je probleme, dovoljno je pogledati mimiku igrača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kros je bio nezadovoljan ponašanjem Portugalac koji je preterivao u sebičnosti, u želji da postigne gol.

U raznim španskim medijima i to ne samo katalonskim, koji su jedva ovo dočekali, raspredaju se priče o klanovima.

Od starijih igrača, navodno Kros, Modrić i Bejl su veoma nezadovoljni Ronaldovim ponašanje, smatraju da tim trpi jer on emituje nezadovoljstvo zbog slabe forme.

Oni razumeju i ljutnju Morate koji veruje da, iako rešava mečeve, Benzema ima prednost samo zbog Kristijana Ronalda sa kojim je prijatelj i za koga se žrtvuje još od 2009. kada su stigli u klub.

Podatak da niko u karijeri nije namestio više golova Ronaldu od Francuza je poznat.

Uz to, i Hames Rodrigez je nezadovoljan, on se već zakačio sa Ronaldom na treningu, pa postoji dosta igrača koji baš nisu srećni zbog svega što se dešava.

Ko je na Ronaldovoj strani?

Pa, stara garda, Marselo, Ramos, Pepe, golman Kejlor Navas, i naravno Benzema.

Postoji jaz koji Zidan za sada kontroliše, kako se pričalo ovih dana u španskim sportskim emisijama, ne postoji lider "suprotstavljene" ekipe, jer Bejl i Modrić ne žele na sebe da preuzme ulogu inicijatora sukoba.

Sve ovo deli ekipu, videćemo kako će se završiti. Navijači su se okrenuli protiv Ronalda, a Zidan ih je kritikovao jer zvižde najboljem igraču.

Sa druge strane zviždali su i njemu samom, pa to ne treba da čudi.

Mediji tvrde, da čim se bude iskristalisala situacije oko vođe suprotstavljene strane, može se očekivati da se umeša i Florentino Perez jer on ovakve podele neće trpeti....

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.