Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Dec.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korbin veoma razočaran rezultatom izbora

Lider laburista Džeremi Korbin izjavio je danas da je "veoma razočaran" rezultatom parlamentarnih izbora u Britaniji i da "neće voditi stranku na sledećim izborima".

Korbin je rekao da Laburisti treba da počnu da razmišljaju o ishodu izbora i budućoj politici stranke.

Laburisti su pretrpeli poraz na izborima, izgubivši više od 50 posalničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << mesta, dok su Konzervativci premijera Borisa Džnsona osvojili apsolutnu većinu i time potvrdili put Britanije za izlazak iz EU 31. januara 2020.

Korbin je uoči izbora rekao da bi Laburisti, ako dobiju većinu, okončali Bregzit uz novi sporazum koji bi podneli javnosti na na referendumu, uz opciju ostanka u EU.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.