Korbin: Izbori su bitka establišmenta i naroda

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2017, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korbin: Izbori su bitka establišmenta i naroda

Lider britanske Laburističke partije Džeremi Korbin počeo je izbornu kampanju i predstavio se kao autsajder koji će promeniti "namešteni" politički i ekonomski sistem.

Korbin je rekao da su izbori u Velikoj Britaniji 8. juna "bitka establišmenta protiv naroda".

Laburisti su u anketama iza konzervativaca premijerke Tereze Mej i mnogi u stranci misle da je Korbin previše levo da bi pridobio više glasača.

Korbin nastoji da se predstavi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kao deo pokreta protiv establišmenta koji je ustalasao politiku od SAD do Francuske, i u govoru je rekao da stara pravila koja su postavile političke i ekonomske elite više ne važe.

"Ne igram po njihovim pravilima i ako posle 8. juna bude izabrana laburistička vlada ni ona neće igrati po njihovim pravilima", rekao je Korbin.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Korbin: Izbori su bitka establišmenta i naroda

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Apr.2017

Lider Laburističke partije Džeremi Korbin počeo je danas izbornu kampanju i predstavio se kao outsajder koji će promeniti "namešteni" politički i ekonomski sistem. On je rekao da su izbori u Velikoj Britaniji 8. juna "bitka establišmenta protiv naroda". Laburisti su u anketama iza konzervativaca...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.