Komšić: Neka Vučić iznese dokaze o mešanju stranih zemalja

Izvor: RTS, 26.Sep.2018, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšić: Neka Vučić iznese dokaze o mešanju stranih zemalja

Kandidat za člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da odmah iznese dokaze o mešanju zapadnih sila u izbore u toj zemlji, da ne čeka da izbori prođu.
Komšić smatra da bi predsednik Vučić trebalo da iznese te, kako je naveo, "frapantne dokaze", ukoliko je prijatelj Bosne i Hercegovine.

"Gospodin Vučić tvrdi da poseduje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << te dokaze. Ako je prijatelj Bosne i Hercegovine, kako za sebe voli da kaže, neka odmah iznese te frapantne dokaze i saznanja o umešanosti drugih država u izbore u BiH. Budite naš iskreni prijatelj i odmah to iznesite.
Nama u Bosni i Hercegovini ne trebaju nikakve smutnje, ali nam isto tako ne trebaju ni glasine sa vaše strane. Zašto da se čeka osmi oktobar, tada je već kasno. Ako znate o čemu se radi, budite prijatelj ove države i sve javno iznesite", kazao je Komšić, prenela je regionalna TV N1.
On je dodao da je bosanskohercegovačka javnost do sada jedino upoznata da "mešanjem ruskih obaveštajnih službi koje u saradnji sa Hrvatskim HDZ-om i Draganom Čovićem pokušavaju da utiču na izborni proces u Bosni i Hercegovini".
"Možda gospodin Vučić u nameri da pomogne gospodina Čovića i da abolira rusko mešanje u izborni proces u BiH, spekulacijama o mešanju zapadnih sila izbore u Bosni i Hercegovini, jednostavno želi skrenuti pažnju sa toga, ili reći da je mešanje u izborni proces sasvim normalno. Zato pozivam gospodina Vučića da odmah iznese frapantne dokaze koje navodno poseduje", rekao je Komšić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Komšić: Neka Vučić iznese dokaze o mešanju stranih zemalja

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2018

Kandidat za člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da odmah iznese dokaze o mešanju zapadnih sila u izbore u toj zemlji, da ne čeka da izbori prođu...Komšić smatra da bi predsednik Vučić trebalo da iznese te, kako je naveo, "frapantne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.